Odată ce te-ai înregistrat, ai posibilitatea de a adăuga tu însuși articole. Aceste articole vor fi verificate (și eventual corectate) de un admin înaintea publicării lor, acțiune ce nu va dura mai mult de 2 zile. 

Utilizatorii înregistrați pot trimite mesaje private între ei, conectându-se astfel cu alte persoane din domeniul medical. De asemenea, veți putea posta în forum, ajutând alți colegi sau persoane în căutarea diferitelor informații. 

Odată cu lansarea MedQuiz-lui, utilizatorii vor avea ocazia să completeze teste în format MC (multiple choice), testându-și cunoștiințele medicale.

 

Ce beneficii aduce scrierea unui articol?

Prin conceperea unei structuri și folosirea termenilor potriviți pentru a explica o noțiune sau o afecțiune într-un mod comprehensibil, nu numai că învățăm să comunicăm și să ne exprimăm într-un mod fluent, academic, dar ne și ajută în același timp să ne îmbogățim vocabularul. Cu cât vei scrie mai multe articole, cu atât îți va fi mai ușor șă alegi cuvintele și sintaxa potrivită, în funcție de situație. De acest fapt trebuie să te convingi singur. 

În plus, și poate mai important decât primul argument, rezumarea punctelor principale ale unei afecțiuni este o recapitulare extrem de eficientă. Odată puse în pagină, informațiile rezumate vor fi în mare parte memorate și gata să fie reproduse, indiferent că e vorba de un examen sau o prezentare. 

Este de la sine înțeles că prin publicarea unui articol facilitezi accesul la informații a zecilor de mii de persoane active în cadrul medical, sau chiar și a persoanelor din afara acestuia. 

Articolele vor fi publicate cu numele tău ca autor, cititorii putând să îți mulțumească sau să te contacteze prin intermediul site-ului.